maanantai 2. kesäkuuta 2014

Hiljainen viikko

Elo on ollut taas tasaisen hiljaista, eli ollaan lähinnä istuttu kotona, siivottu ja käyty kaupassa.
Olo alkaa olemaan aika raskas. Yöunet ovat kovin katkonaisia, jatkuvan vessahädän vaatima sängystä nouseminen kun on jo sen kokoluokan operaatio, että viimeisetkin unihiekat karisevat silmistä. Selkä on jo väsynyt jatkuvaan etupainoisuuteen (ei ole kuitenkaan notkahtanut, luojan kiitos), eikä sekä selälle että lonkille sopivaa lepoasentoa tahdo löytyä. Iltaa kohti rintakehäkin käy kipeäksi, tilan puute vaivaa.
Neuvolakin ketuttaa, tuntuu siltä, että ollaan oltu ihan heittopusseina kun ei ole ollut vakkariterkkaa. Kilpirauhaskontrolleja ei ole tehty viime kuussa aloittaneen vakkariterkan mukaan alkuunkaan riittävän usein ja neuvolakäyntejäkään ei ole ollenkaan niin usein kuin pitäisi (kaupungin nettisivujen mukaan rv30. alkaen neuvolassa käydään 2-3 viikon välein, meillä on 4½ viikon väli)... Toivottavasti seuraavan raskauden aikana (olen kumman varma siitä, että toisenkin kerran onnistaa) on oma terkka alusta loppuun saakka.

Tänään on taas ärrinmurrin-päivä, syynä varmasti todella huonosti nukuttu yö (päivän eka rennie siinä aamuviiden aikaan). Ehkä huominen sujuu paremmin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti