maanantai 19. toukokuuta 2014

Mammahousujen aikainen eläköityminen

Täällä on eletty nyt kaksi housutonta päivää. Lämmin ilma toi mukanaan mielettömän turvotuksen, minkä seurauksena sääret (ja nilkat, jalkapöydät, kädet ja naama) paisuivat niin ettei slim-mallisten housujen käyttämisestä tule mitään (kumma tunne, kun vyötäröltä valuvat pökät kiristää pohkeita niin että pahaa tekee), lauantai-iltana pelkäsin saumojen ratkeavan. Tai että housut lähtee jalasta vain saksien avustuksella.
Niin, että hei-hei, ihanat äitiyshousut, nähdään taas jos ja kun paksuunnun uudestaan! 


taitaa olla viimeisin kuva eläkeläisistä jalassa, otettu tasan 8 viikkoa sitten rv22+3

Ihan pelkkiä mekkokelejä ei kuitenkaan taida olla tulossa, joten olihan sitä pakko käydä ostamassa uudet raskaushousut. Kuitenkin niin kauan kun mekolla tarkenee, aion antaa helmojen hulmuta.

Viime viikolla piipahdettiin taas kasvukontrolliultrassa. Kaikki hyvin, pikkutyypi on kasvanut jo komeaan 1555 gramman painoon, nätisti 60% käyrällä.
Tällä viikolla onkin ohjelmaa: ensimmäinen perhevalmennus, synnäriin tutustuminen ja pitkä neuvola.

rv 30+3

1 kommentti:

  1. Mä oon unohtanut äitiyshousut ajat sitten, kun tuntuivat painavan mahaa istuessa, vaikka oisivat seistessä päältä pudonneet :D Siirryin legginseihin ja nyt ne on liian kuumat, joten lainasin kaverilta maksihameen, kunnes saan oman hommattua :) Toivottavasti turvotus helpottaa sulla(kin) edes hetkittäin :)

    VastaaPoista