perjantai 9. toukokuuta 2014

rv 30

Käytiin tänään siellä ylimääräisessä neuvolassa, Mieskin lähti tapaamaan uutta terkkaa. Mukavan ja ammattitaitoisen oloinen nainen, mun makuuni sopivan jämpti tyyppi, heti oli luottavainen fiilis. Terkka kyseli päänsärystä ja turvotuksista, mitattiin verenpaine, hemoglobiini ja paino. Kaikki ihan normaalia, ei raskaumyrkytystä. Huh, helpotusta!
Terkka sanoi, että joillekin ihan silkka raskaus aiheuttaa päänsärkyä ja näköhäiriöitä ja reippaan painonnousunkin pisti ihan kokonaan normaalin turvotuksen piikkiin.
Sf-mitta pompsahti yläkäyrälle, komeat 28cm. Eihän se nyt oikeasti ole kasvanut kahdessa viikossa viittä senttiä, mittaajissa tuntui olevan selvä ero; toisin kuin ensimmäisellä ja tällä mittauskerralla, kahden viikon takainen lastenneuvolan terkka ei painanut mittanauhaa oikeaan kohtaan.
Seuraava neuvola kahden viikon päästä, siihen mennessä meidän molempien pitäisi täyttää monisivuinen kyselylomake kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä. Ei yhtään huvittaisi, joten eiköhän sekin jää ihan viimetippaan. Ainakin paperit on vielä toistaiseksi tallessa. 

Äitiyspakkauksenkin saisi hakea postista. Saa nähdä maltanko odottaa ensi viikkoon, vai pitääkö jo huomenna hakea. Laatikko on kyllä niin iso, että sitä on hankala kuljettaa kotiin kävellen ja toisaalta tuota puolentoista kilometrin matkaa varten ei viitsisi hakea autoa parkkihallista... Pitää varmaan keksiä joku autoa vaativa retki, että päästään sit kotimatkalla hakemaan äp :)

29+0, enää yhdeksän viikkoa täysiaikaisuuteen <3

2 kommenttia:

  1. Hienoa, että kaikki oli hyvin eikä raskausmyrkytystä ole. :)

    VastaaPoista
  2. Hienoa, ettei ole raskausmyrkytystä! :) Mä suosittelen kyllä joko miestä kantojuhdaksi tai autoreissua sinne postiin.. :) On sen verran hankalan kokoinen paketti, että mä en ainakaan ois halunnut kanniskella sitä kovin pitkään siitä ympärillä olevasta muovinarusta.. :)

    VastaaPoista