torstai 12. kesäkuuta 2014

Niitä näitä

Vauvan pyykkiä on nyt pyöritetty kaksi koneellista, vähintään kaksi vielä jäljellä. Sain nyt kuitenkin sairaalakassiin menevät vaatteet, kapalot ja trikoopeitot pestyä.

Tänään ostettiin vähän hoitotarpeita, vielä pitäisi ainakin poljettava roskis ja alulakanoita hommata tyypille. Ja vielä vähän lisää vaatteita :D

Omat vaatteet käyvät kovaa vauhtia vähiin. Päälle menee enään muutamat housut ja paidat sekä yksi mekko. Molemmat sopivan kokoset rintaliivitkin meni rikki tällä viikolla (tökkäsivät kaarituet pihalle), joten sloggilinjalla ollaan siihen saakka, että netistä tilatut imetysliivit saapuvat. Miten muuten voikin olla niin vaikeeta löytää riittävän isoja imetysliivejä? luulisi tässä maassa olevan niin paljon isorintaisia naisia, että edes joku liike pitäisi valikoimissa reippaasti isoja kokoja. Mutta kun ei, niin ei, verkkokauppoihin turvautukaamme. 

Perhevalmennuksesta on jäljellä enään yksi kerta, lapsenhoito/imetys. Tähän mennessä en koe saaneeni juurikaan mitään irti valmennuksesta, eilisellä parisuhde-kerralla vaan vankentui käsitys siitä, että meidän parisuhde on hyvin vakaalla pohjalla (ja tunnin vetäneen diakonissan mukaan paljon edistyneemmässä, varmemmassa "vaiheessa" kuin yleensä ensimmäisen lapsen syntyessä). 

Huomenna taas kasvukontrolliultra, naputellaan lisää sen jälkeen :)
tänään 33+6

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti