maanantai 31. maaliskuuta 2014

Lähtövalmistelut

Perjantai-iltana varattiin äkkilähtö Madeiralle, häämatka. Haluttiin lähteä nimenomaan johonkin rauhalliseen mutta lämpimään paikkaan (toissasyksyn Turkki oli aika karu kokemus, ei enään ikinä), joten eläkeiläiskohde sopii vallan mainiosti :) Varsinkin kun en tän mahan kanssa mitään kummosia jaksakaan, eilenkin käytiin iltakävelyllä verkkaiseen tahtiin n. puolitoista kilometriä ja monta kertaa piti pyssätä kun supisti niin.

Tämä viikko alkoikin sitten matkajärjestelyillä: ensin piti käydä verkkokauppa.comissa otattamassa passikuvat ja siitä poliisilaitokselle jonottamaan. Vanha passi olisi voimassa vielä melkein puolitoista vuotta, mutta koska henkilötietojen pitää olla ajan tasalla matkustettaessa oli pakko hakea tuplasti kalliimpaa express-passia. Jätetään se ajokortin uusiminen sitten ensi kuuhun. Vielä pitää käydä ostamassa pari hihatonta äitiystoppia, lentosukat, aurinkorasvaa ja maitohappobakteereitabletteja. Ja tietysti pakata ja viedä kissa porukoille hoitoon.

Vähän jännittää matkustaa raskaana: miten jaksan istua lentokoneessa 4h suuntaansa (normaalistikin lentäminen on ihan kamalaa tuskaa näin levottomalle tyyiplle), mitä kaikkea sitä uskaltaa syödä, jaksanko tehdä muuta kuin maata hotellilla, ja mitäs jos sattuu jotain? Jos tyyppi vaikka päättääkin syntyä kesken kaiken? Onhan tässä vielä monta kuukautta laskettuun aikaan, mutta minimies on jo sen ikäinen, että kunnon tehohoidolla saattaisi jo selvitä hengissä.
Todennäköisesti murehdin ihan turhaan, kaikki menee kuitenkin hyvin.

6 kommenttia:

  1. Ihanaa matkaa teille! Toivotaan, että kaikki menee matkalla hyvin ilman suurempaa stressiä! :)

    VastaaPoista
  2. Hyvää reissua! Me olimme Madeiralla kolme vuotta sitten, kun sisko oli 26.viikolla raskaana. Siellä tuli paljon käveltyä, ja siskolla otti voimille ne päivät. Tukivyö jäi kotiin, se olisi pelastanut paljon, eikä sellaista sieltä löytynyt. Mutta onneksi loppulomasta sisko tajusi ottaa iisimmin. :) Mutta ihana paikka, vehreys oikein häikäisee! Siellä on varmaan kukat jo ihan loistossaan, tosi kaunista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä ei pelkoa tukivyön unohtumisesta, se on päällä käytännössä aina kun on hereillä :D Kukkaloisto kyllä sekä innostaa että hermostuttaa, taitaa olla syytä ottaa allergialääkkeet mukaan!

      Poista
  3. Ihanaa häämatkaa. Meilläkin on toiveissa joskus päästä häämatkalle, jäi häiden aikaan tekemättä eikä ole häidenkään jälkeen pahemmin reissailtu... Missä päin Turkkia olette olleet? :) http://nytheti.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän sillä häämatkalla mikään kiire ole, kerkiää sitä sitten myöhemminkin kun on aikaa/rahaa/energiaa :)
      Oltiin Turkissas Kusadasissa, ihan mieletön turistirysä.

      Poista
  4. Kaikki menee hyvin! Lentomatkalle antaisin neuvoksi vain: kävele ja tee pientä jumpaa aina kun voit tai ainakin silloin tällöin säännöllisesti. Juo paljon vetta, vaikka saatkin sitten ravata vessassa ( siinä tulee se jumppa samassa).

    VastaaPoista