sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Lomakuulumisia

Hiihtoloma (tai mitäs lomia me työttömät pidetään?) meni hujauksessa maalaismaisemissa, oman isän passattavana. Lähdettiin viime viikon torstaina eläinten- ja talonvahdeiksi pohjois-Pirkanmaalle isäntäväen suunnatessa kauas etelään, kotiin palasin toissapäivänä. Reissu sujui tuttuun tapaan: juoka toinen päivä verkoille ja joka toinen ruokakauppaan.
Taisi Pötkyläkin tykätä maiseman vaihdoksesta, tyyppi on pitänyt sellaisi iltajumppia viime päivien ajan että oksat pois! Tänään on ollut koko päivän aika vilkas meno tuolla vatsanpeitteiden alla, ei varmasti mene enään kauaa kun liikkeet tuntuu päällekin :)
Mahakin tuntuu kasvaneen hurjasti viime aikoina, eroa muutaman viikon takaiseen on jo hurjasti.

Rv 18+5. Puhelimella sisäkuvien laatu on suorastaan hävettävän huono :( joku on hukannut kameran laturin...
Rakenneultraan on aikaa enään viikko, jännittää kovasti. Enemmän jännittää kyllä hääpukuun mahtuminen kahden viikon päästä... Vielä pitäisi käyttää mekkoa ompelijalla (rinnasta pitää ottaa sisään), käydä kampaajalla raidoittamassa tukka, varata hääpäiväksi kampaaja, viimeistellä neuletakki ja löytää joku kiva laukku. Ihan riittävästi tekemistä tämmöisissä pienissä vain perheen kesken juhlittavissa häissäkin, tulisin hulluksi jos pitäis järjestää oikein juhlat!

Tänään rv 19+2, enään hetki puoleenväliin!

5 kommenttia:

  1. Voi, miten ihanasti kasvanut tuo sun masu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) vähän ihmetyttää minkälainen pallo tästä vielä paisuu!

      Poista
  2. No ompas maha kasvanu ja ihanat pöksyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eiks ookkin? viimeset ei-äitiyshousut mitkä vielä mahtuu, ihana kiristämättömät leggarit :)

      Poista
  3. Voihan vau miten ihana maha! :) Tuota kelpaakin esitellä. Hassua miten se massu aina yhtäkkiä pullahtaa sieltä ihmisten ilmoille. Itse olen järkyttyneenä seurannut tätä kupuni kasvua, kun viikolla 17 se jo tuntui superisolta ja kah – sehän onkin ihan mini verrattuna tämän hetken tilanteeseen :D.

    VastaaPoista