keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Rakenneultra

Huhhuuh, että aamulla jännitti! Ei puhettakaan uudelleen nukahtamisesta kun heräsin pari tuntia ennen kellon soittoa.
Koko raskauden musta on tuntunut siltä, että tulossa on tyttövauva. En ole mitenkään ajatellut Pötkylää tyttönä, mutta jotenkin on ollut semmonen yleisfiilis. Paitsi tänään. Tänään tuntui heti heräämisestä asti siltä, että tyyppi onkin poika. Tunne vahvistui vahvistumistaan puolen päivän jälkeen olleeseen ultraan saakka. Koko tutkimuksen alun odotin vaan kärsimättömänä tietoa sukupuolesta ja makasin laverilla todella jännittyneenä. Kaikki jännitys katosi samantien onnen tieltä, kun lääkäri totesi, että "tuossa on pippeli, ihan selvä tapaus". Viime hetken intuitio oli oikeassa! Ja saunavihta myös! Meille tulee poika! Kaikin puolin terve pieni poika!

murheellisen näköinen pikku-herra polvi melkein kiinni nenässä

herran matkii äitiänsä. makasin siinä laverilla juurikin noin käsi takaraivolla :D

Kaikki oli normaalia ja poika vastasi viikkoja. Painoa on nyt raskausviikolla 20+5 393g, pituudesta ei ollut puhetta. Viiden viikon päästä päästään kurkistamaan miekkosta uudestaan, lääkäri kun koki tarpeelliseksi kontrolloida tyypin kasvua Metformiinin käytön vuoksi, vaikke kasvussa ainakaan vielä näkynyt mitään poikkeavuutta.

Sukupuolen selviämisen kunniaksi piti vähän tilailla vauvanvaatteita, tähän mennessä ei ole vielä tuntunut hyvältä. Olen kyllä useaan otteeseen silmäillyt verkkokauppojen tarjontaa ja kasannut hävyttömän kokoiset virtuaaliset röykkiöt ostoskoriin mutta aina jättänyt kuitenkin ostamatta. Ei vaan ole tuntunut oikealta ostaa tyypille vaatteita ennen kuin tiedetään onko hän tyttö vai poika. Uniseksiähän ostelin jo ennen odotusta, odotusaikana en niitäkään. Nyt oli kuitenkin ihan pakko päästä ostamaan vauvanvaatteita, ei enään vaan sille "vauvalle-joka-meillä-toivottavasti-joskus-on", vaan nimenomaan tälle olemassa olevalla omalla pojalle.

Voihan onni <3



4 kommenttia:

  1. Ihanaa! Pienet pojat on niin parhaita <3 on ne tytötkin, mutta pojat varsinkin ;) onnea!

    VastaaPoista
  2. Voi ihanaa ja onnea pienestä pojasta!
    Sen verran vain vielä sua huutelen, että sulle olisi voitto ipanaisen Pussinainen arvonnassa ;)
    Jos laitat viestiä anni (at) ipanainen.fi, niin saan palkinnon lähtemään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) ja oho, en oo ollenkaan huomannu koko asiaa! pistelenpä viestiä :)

      Poista
  3. Voi että miten ihanaa! :) Tiedätkö meilläkin kävi niin, että olin aivan SATAvarma oikeastaan siihen h-hetkeen asti, että tyttö siellä on. Sitten automatkalla sanoin siipalle, että mitä jos siellä onkin poika – ja samalla varmistuin, että siellä on poika, tuli aivan sellainen olo. Ja poikahan se. Toisaalta jos siellä olisi olut tyttö, niin tietysti olisin alusta asti "tiennyt" lapsen olevan tyttö :D.

    Mutta huikeaa! Nyt vain katselemaan kaikkia pikkumiesten juttuja, vaikka mitä syötävän söpöä tarjolla :).

    VastaaPoista