maanantai 24. maaliskuuta 2014

Neuvolameiningit

Tänään oli taas pitkästä aikaa neuvola, edellisestä onkin jo vierähtänyt kuusi viikkoa. Ei ollut vieläkään vakkariterkkaa, vaan tällä kertaa vastassa oli kätilöopiskelija. Ensi kerralla pitäisi jo olla uusi vakkariterkka eikä enään sijainen.
Tällä kertaa käytiin läpi sekä kelan lomakkeiden täyttäminen että sairaalan esitietolomake, saatiin todistukset kelaa ja vakuutusyhtiötä varten ja lähete sokerirasitukseen. Plus kaikki perushommat. Sf-mittakin otettiin ensimmäistä kertaa (oli muuten yllättävän epämukava toimenpide), inasen keskikäyrän yläpuolella mennään. Vaa'alla käynti ahdisti jo etukäteen, varsinkin kun viime viikkoina on tullut syötyä vähän miten sattuu. Voisinkin oikeastaan kirjoittaa näistä painohommista oman postauksensa. Pötkyläinen ei taaskaan ollut järin yhteistyöhaluinen sydänääniä kuunneltaessa: livisti karkuun aina kun saatiin laukka kuulumaan ja vähän töytäisikin laitetta mennessään :D kätilökin kehui tyyppiä kovin aktiiviseksi menijäksi :)
Kolmen viikon päästä päästään taas kurkistamaan mitä miekkoselle kuuluu <3 iltaisin tyypin ollessa aktiivisimmillaan potkut näkyy jo päällepäin. sydänsydänsydän.

Loppuun vielä mahakuva tältä päivältä. 

22+3

1 kommentti: